Pogoji uporabe

SPLOŠNI POGOJI

Cene
Vse cene v spletni trgovini so v evrih in vključujejo 22% DDV. Stroški dostave niso vračunani v cene.

Dobavni roki
Vsi artikli, ki so v ponudbi na spletni strani so dobavljivi, niso pa vsi na zalogi. Izdelki, ki niso na zalogi, so označeni z rdečim napisom “NI NA ZALOGI”. V tem primeru izdelka prek spletne trgovine ni mogoče naročiti, zato vas prosimo, da nas kontaktirate po telefonu ali e-pošti. Dobavni rok je odvisen od zalog pri dobavitelju. Praviloma vam lahko dobavni rok po telefonu ali elektronski pošti javimo v roku treh (3) dni.

Veljavnost ponudbe
Cene pri naročilu v spletni trgovini za blago iz zaloge veljajo ob oddaji naročila, za katerega kupec prejme potrditev po elektronski pošti. Cene za blago, ki ni na zalogi, so informativne. Kupec lahko naročilo, ki še ni bilo poslano, stornira brez dodatnih stroškov.

Če navedeni elektronski naslov ni veljaven, je naročilo neveljavno in naročeno blago ne bo poslano naročniku.

Garancija
Za vse pri nas kupljene nove instrumente nudimo podaljšano 3-letno garancijo. Garancija ne velja za dele instrumentov in pribor (jezički, ustniki, mazila, dušilci itd.), pri izdelkih, ki imajo označeno drugačno garancija in druga oprema, ki je podvržena stalni uporabi in ima krajšo življenjsko dobo.

V primeru, da se pri pregledu vrnjenega izdelka ugotovi, da napaka ne spada v garancijo, kupec pa ne želi popravila proti plačilu, zaračunamo 30,00 EUR stroškov.

Servis
KLARINETarna je pooblaščeni serviser za klarinete in saksofone YAMAHA. V naši lastni delavnici popravljamo tudi vse druge znamke instrumentov. Pri popravilih uporabljamo prvovrstne materiale in na opravljeno delo nudimo 12-mesečno garancijo. Vsak instrument po zaključenem servisu testiramo.

Dostava
Naročila prek spletne strani pošljemo na želeni naslov (naslov za dostavo), kupec pa lahko izbere tudi osebni prevzem v trgovini KLARINETarna na Zgornji Polskavi. Naslova plačnika in prejemnika sta lahko različna.

Stroški dostave znotraj Slovenije znašajo 5,00 EUR in se samodejno obračunajo ob naročilu. Dostavna služba je Pošta Slovenije d.o.o. (v nadaljevanju: Pošta). Če ima stranka posebne zahteve glede dostavne službe ali dodatnih storitev glede dostave, lahko nastanejo dodatni stroški, ki jih nosi stranka.

Pošta Slovenije pri plačilu po povzetju posebej zaračuna še UPN nalog, ki ga plača stranka neposredno Pošti ob prevzemu.

Plačilo
Načini plačila pri nakupu prek spletne strani:

  • z nakazilom na račun podjetja KLARINETarna, Tomi Baaron, s.p. po predračunu,
  • z gotovino po povzetju.

Načini plačila pri nakupu v naši fizični trgovini KLARINETarna:

  • z gotovino,
  • s plačilnimi karticami: Mastercard, Maestro, Aktiva, Visa, American Express.

Pravica kupca do vračila blaga

Kupec lahko v 14 dneh od prevzema blaga obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe (nakupa), ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Že prejeto blago mora kupec na svoje stroške vrniti najpozneje v roku 14 dni po obvestilu o odstopu od pogodbe.

Blago mora biti nepoškodovano, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Izdelka, ki je bil izdelan ali predelan po naročilu za določenega kupca, ni mogoče vrniti.

Kupec lahko na svojo željo blago zamenja za drugo blago ali pa se mu vrne celotna kupnina najpozneje v roku 14 dni po sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago sprejmemo samo ob predložitvi originalnega računa in izpolnjenega obrazca za vračilo blaga, ki spremlja vsako pošiljko. Stroške transporta pri vračilu nosi kupec. V primeru, da kupec naroči izdelke v spletni trgovini in nato zavrne oz. ne sprejme pošiljke, nosi stroške poštnine v obe smeri. Blago, ki ga vračate in je bilo poslano proti odkupnini, ne sprejemamo.

Blaga, ki se mu poznajo sledi uporabe ali ima poškodovano originalno embalažo, ni mogoče vrniti.

 

Kontakt in naslov za vračilo blaga:

KLARINETarna, Tomi Baaron, s.p., Kajuhova ulica 9, 2314 Zgornja Polskava

Telefon: +386 2 620 98 32
GSM: +386 (0)68 126 456

E-pošta: info@klarinetarna.si

Naročeno blago je do dokončnega plačila v lasti podjetja KLARINETarna, Tomi Baaron, s.p.

Varovanje podatkov
Vaše osebne podatke ne posredujemo tretjim. Pridržujemo si pravico do uporabe vaših kontaktnih podatkov za namene trženja in obveščanja.

V kolikor ste pri spletnem nakupu naleteli na težavo, nas, prosimo, kontaktirajte.